До переліку партнерів Промприлад.Реновація доєднався Colliers Ukraine – світовий лідер у сфері комерційної нерухомості - Промприлад. Реновація

До переліку партнерів Промприлад.Реновація доєднався Colliers Ukraine – світовий лідер у сфері комерційної нерухомості

У межах підписаного агентського договору команда департаменту торговельної нерухомості Colliers Ukraine зосередиться на підборі орендарів та наповненні торговельних площ інноваційного центру Промприлад.Реновація. 

 

«Використовуючи багаторічний досвід на ринку нерухомості, наша команда працюватиме над створенням унікального tenant-mix, що органічно поєднуватиметься із загальною концепцією проєкту. Промприлад.Реновація – це найбільший сучасний об’єкт комерційної нерухомості Івано-Франківська, де об’єднуються компанії, які орієнтовані на застосування інноваційних підходів у робочих процесах та адаптації бізнесу в динаміці змін», – Ігор Заболоцький, провідний експерт Colliers Ukraine у сегменті торговельної нерухомості.

 

Colliers Ukraine – багатопрофільна компанія з надання професійних послуг у сфері комерційної нерухомості та управлінням інвестиціями. Офіси компанії представлені в 65 країнах світу з чисельністю більше ніж 18 000 кваліфікованих співробітників. 

 

Colliers надає експертні консультації з максимально ефективного використання нерухомості для орендарів, власників та інвесторів. Серед основних послуг компанії: управління нерухомістю та активами, оцінка та консалтинг, Green Certification, індивідуальні дослідження для клієнтів та спеціалізовані дослідження ринку. 

 

Таке цінне партнерство сприяє формуванню якісного пулу орендарів інноваційного центру, що є однією із запорук успішного розвитку Промприлад.Реновація.