Промприлад.Реновація підписав меморандум про співпрацю з Івано-Франківськом - Промприлад. Реновація

Промприлад.Реновація підписав меморандум про співпрацю з Івано-Франківськом

2 червня СЕО проєкту Промприлад.Реновація Юрій Филюк та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписали меморандум про співпрацю.

Передусім йдеться про розвиток ключових напрямків, на яких зосереджений проєкт Промприлад.Реновація, а саме: нової економіки, урбаністики, сучасного мистецтва та неформальної освіти. 

“Підписання сьогоднішнього меморандуму – це ще один крок у спільному розвитку міста. Адже Промприлад – це унікальна система, яка поєднує не лише різні функціональні напрями, а й виводить взаємодію між бізнесом, громадянським суспільством та органами місцевого самоврядування на новий рівень”, — каже СЕО проєкту Юрій Филюк.

Одним з успішних прикладів такої взаємодії є те, що офіс управління інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради став одним з резидентів пілотного поверху Промприладу. Нині ж сторони також домовилися про втілення спільних соціальних програм та ініціатив.

“Ми зараз говоримо, і робимо кроки стратегії розвитку громади до 2030. Так, місто готове допомагати кожному проєкту, адже є велика кількість напрямків, де ми можемо тісно співпрацювати. Такі проєкти, як «Промприлад. Реновація» є дуже важливими для міста», — вважає мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Промприлад був вписаний у довгострокову Стратегію розвитку міста Івано-Франківська ще у 2017 році. А у 2019 проєкт увійшов у ТОП-5 інвестиційних магнітів загальнодержавного значення. Тож співпраця з міською владою покликана сприяти не лише розвитку розвитку креативного потенціалу громади, а й туристичної та інвестиційної привабливості регіону загалом.