Дискусія: «Інновації на перетині безпеки та бізнесу» під час другого всеукраїнського Brave Summit - Промприлад. Реновація

Дискусія: «Інновації на перетині безпеки та бізнесу» під час другого всеукраїнського Brave Summit

Про українські military-tech проєкти та інновації в безпековій галузі; взаємодію між державою, військовими та приватними компаніями в оборонній галузі; важливість технологій для ЗСУ та підтримку українських стартапів у контексті війни говорили учасники панельної дискусії “Підприємництво та безпековий сектор. Інновації на перетині безпеки та бізнесу”. Зустріч відбулася 14 липня в межах другого всеукраїнського Brave Summit на «Промприладі».

 

У дискусії взяли участь: Марія Берлінська, засновниця ГО «Центр підтримки аеророзвідки», ініціаторка та керівниця адвокаційного правозахисного проєкту «Невидимий Батальйон»; Євгеній Рвачов, засновник Skylab; Ярослав Ажнюк, співзасновник Petcube; Олег Донець, керівник напрямку співпраці та партнерства з силами безпеки й оборони Defence Tech кластеру Brave1; Святослав Святненко, CEO і засновник Cyber/nnov8. Модератор – Юрій Гайдай, старший економіст Центру економічної стратегії.

 

 

Подію було організовано Фондом Промприладу у партнерстві з Бізнес-школою УКУ в межах проєкту Центр підтримки бізнесу як місце для нових можливостей відновлення бізнесу за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Медіапартнери: Liga.net та The Village.