Стати резидентом - Промприлад. Реновація

Промприлад

Запуск ІІ черги цієї весни
Як пройти до Промприладу

Промприлад — інноваційний центр на базі колишнього заводу в Івано-Франківську, який працює на перетині чотирьох напрямків: нової економіки бізнесу, мистецтва, освіти й урбаністики.

Екосистема, що поєднує багато міжсекторальних гравців, які сприяють розвитку нових ідей і продуктів.

LEED
Об’єкт будується згідно з міжнародними стандартами «зеленого» будівництва LEED (США), які передбачають ефективне використання енергоресурсів та використання екологічних матеріалів.

Екосистема Промприладу

Інноваційний центр об'єднує сім корпусів загальною площею 41 905 м²

Наявна екосистема
Запуск — весна 2024
Майбутні черги
Екосистема Промприладу
Екосистема Промприладу

Офіс готовий до заселення

Працюй в окремому офісі
невеликою командою

Що входить:

  • Облаштовані робочі місця під кожного працівника
  • Індивідуальна внутрішня інфраструктура на поверсі для резидентів: кухня, переговорні і зум-кімнати, лаунж-зона, каво-пойнт, точка друку, дитяча кімната
  • Розміщення на 3 поверсі по вул. Мельника з прямим доступом на терасу
  • Швидкісний інтернет
  • Комфорт та безпека простору: система кондиціонування та вентиляції, управління освітленням, протипожежного захисту, контроль доступу
  • Підтримка адміністраторів рецепції
  • Єдина ціна за робоче місце: комунальні послуги, прибирання, витрати на обслуговування входять у вартість
  • Короткострокова оренда — від 3-х місяців
  • Вартість одного робочого місця $220/місяць
Офіс готовий до заселення
Готовий офіс. Слайд 1 Готовий офіс. Слайд 2 Готовий офіс. Слайд 3 Готовий офіс. Слайд 4 Готовий офіс. Слайд 5 Готовий офіс. Слайд 6 Готовий офіс. Слайд 7 Готовий офіс. Слайд 8 Готовий офіс. Слайд 9 Готовий офіс. Слайд 10 Готовий офіс. Слайд 11 Готовий офіс. Слайд 12 Готовий офіс. Слайд 13 Готовий офіс. Слайд 14

Індивідуальні офіси

від 65м2 до 1600м2 (I, IV і V поверхи)

Що входить:

  • Приміщення передається в форматі open space, що дозволяє максимально ефективно використати площу.
  • Доступ до приміщення 24/7, система контролю доступу.
  • Цілодобова охорона та відеоспостереження території.
  • Фасад виконано з старої австрійської цегли та утеплено відповідно до сучасних стандартів енергоефективності.
  • Кожне приміщення облаштовано великими енергоефективними вікнами.
  • Доступ до розвинутої інфраструктури Промприладу: двір, тераса, подієві простори, спортивний зал, танцювальна студія, фудмаркет, станція сортування сміття, коворкінг, фотостудія,читальня та багато інших.
  • Доступ 24/7
  • Цілодобова охорона
  • Розвинута інфраструктура
Індивідуальний офіс

Комерційний простір на першому поверсі

від 105м2 до 192 м2

Що входить:

  • Окремий вхід з вулиці Мельника та в двір.
  • Передбачено місце для розміщення вивіски.
  • Цілодобова охорона та відеоспостереження території.
  • Наявні всі необхідні комунікації (електроенергія, водопостачання та водовідведення).
  • Висота стелі в приміщенні – 5,8 м, що дозволяє облаштовувати антресольні конструкції.
  • Фіксація комерційної функції за орендарем в екосистемі Промприладу.
  • Фасад виконано зі старої австрійської цегли та утеплено відповідно до сучасних стандартів енергоефективності.
  • Кожне приміщення облаштовано великими фасадними енергоефективними вікнами.
  • Доступ до всієї інфраструктури Промприладу.

Для тих, хто знає, як надавати найкращий сервіс в світі.
Салон краси, медична клініка, спортивний центр, фудмаркет, барбершоп, крафтова продуктова крамничка та інноваційний рітейл в одному місці.

  • Доступ 24/7
  • Цілодобова охорона
  • Розвинута інфраструктура
Комерційний простір на першому поверсі

MacPaw

Українська компанія з розробки програмного забезпечення з головним офісом у Києві. Заснована в Києві в 2008 році Олександром Косованом. Компанія розробляє такі продукти: CleanMyMac X, Setapp, Gemini 2, The Unarchiver та інші.

MacPaw

Foodoteka

Проект, створений командою Промприладу, щоб дати поштовх одному з ключових кластерів української економіки, мотивувати та розширити можливості шеф-кухарів, кухарів, фермерів, гурманів та споживачів, аби приготування та споживання їжі стало для них змістовним, захоплюючим та корисним досвідом.

Foodoteka

Sorbi Force

Sorbi Force на Промприладі — науково-дослідна лабораторія по розробці акумуляторів майбутнього: від розрахунків до виготовлення зразків. Зараз до проєкту залучені науковці не з різних міст України та світу: частина працюють на місці, інші — дистанційно.

Sorbi Force

ІТ-компанія Lotatech

В офісі ІТ-компанії Lotatech працюють місцеві ІТ-спеціалісти, які вже багато років займаються розробкою технологічних рішень для проєктів зі всього світу. Керівник ІТ компанії Андрій Черніков — інвестор Промприлад.Реновація.

ІТ-компанія USS

FinImpact

FinImpact — компанія, що ставить за мету відкрити шлях до сталих фінансів для бізнесів, незалежно від їх розмірів. Команда займається консалтингом в управлінні корпоративними фінансами та бухгалтерським обліком.

FinImpact

Multimedia Lab

Multimedia Lab — продакшн студія, де виготовляють цифровий аудіовізуальний контент для бізнесу: фото, відео, 2D і 3D анімація, AR контент. У просторі проводять навчальні події та дають можливість розвивати свої таланти обдарованим учням та студентам даючи їм технічні можливості та менторську підтримку.

Студія створена за фінансування МФ «Відродження» і щомісяця надає обладнання в еквіваленті оренди на 10 000 грн для виготовлення соціальної реклами.

Multimedia Lab

CARTEL Holding

Холдинг CARTEL — бек-офіс харчування та розваг на території ТК «Буковель». Бек-офіс холдингу є невіддільним механізмом для 13 ресторанів, трьох розважальних комплексів та мережі закладів швидкого харчування в Буковелі, Одесі та Луцьку.

CARTEL Holding

MetaLab

MetaLab — урбаністична платформа для досліджень та розвитку. Це водночас і спільнота, що об’єднана інтересом до життя міста, бажанням пізнавати й поліпшувати міське середовище, і фізичний майданчик для спілкування, урбаністичних досліджень та подій.

Урбаністична лабораторія MetaLab

Framiore

Framiore — міжнародний сталий бренд, який шиє одяг на експорт та сповідує філософію екологічності, сталості та ощадливого виробництва. На базі Промприладу у Framiore функціонують виробництво та центр з розробки й тестування одягу.

Framiore

NetGroup

Netgroup — інтернет-провайдер та сучасна мультисервісна компанія з широким спектром діяльності у телекомунікаційних та новітніх технологіях.

Офіс інтернет-провайдера NetGroup

Тепле Місто

«Тепле Місто» — платформа для ініціатив і синергії між ними. Діє в Івано-Франківську з 2014 року. Місія — бути інноваційною платформою для створення можливостей і суспільних трансформацій, спонукати прикладом Івано-Франківська зміни в Україні та поза її межами.

Тепле Місто

Коворкінг

Коворкінг — це зручний простір для індивідуальних резидентів та команд відкритий 24/7. Коворкінг пропонує робочі місця у світлій залі з мобільними меблями, шафками для особистих речей, кухнею.

Коворкінг

Танцювальна школа Mixstyle

Mixstyle — Івано-Франківська філія однієї з перших студій сучасного танцю в Україні. Танцювальна школа — це два сучасні танцювальні зали в індустріальному стилі оздоблені дзеркалами та станками. Пропонує заняття з сучасних видів танцю для дорослих та для дітей.

Танцювальна школа Mixstyle

Дрібнота

Дрібнота — освітній простір, в якому діти навчаються взаємодії у команді, критичному мисленню, вмінню аналізувати, досліджувати та створювати. В освітньому центрі діє садок неповного дня із підготовкою до школи, творча студія, архітектурна школа та курс із підприємництва для дітей.

Дрібнота

Робоклуб ІФ

РобоклубІФ — це безпечне освітнє середовище для розвитку креативних дитячих особистостей. Тут діти навчаються конструювати та програмувати роботів, а також дізнаються про професії майбутнього.

Робоклуб ІФ

Галерея

У галереї сучасного мистецтва на Промприладі презентують актуальні мистецькі проєкти, покликані вплинути на якісні суспільні та культурні зміни. Артпростір проявляє нові імена в українському мистецькому середовищі та формує в Івано-Франківську коло поціновувачів та колекціонерів актуального мистецтва.

Галерея Детектор

Художня майстерня

Художня майстерня — це простір для освітніх проєктів у сфері візуального мистецтва. Основні резиденти: художник Віталій Грех та майстерня Яреми Стецика «Особливі Інтер‘єри». У майстерні досвідчені митці розробляють дизайн інтер’єрів, експериментують та навчають в школі «Меджікфактурен».

Художня майстерня

Промприлад.Реновація

Офіс ТОВ “Промприлад.Реновація” та Офіс відділу команди Промприлад.Реновація — управлінське серце проєкту. Саме тут працюють над реалізацією стратегічних цілей проєкту, ведуть перемовини з партнерами та інвесторами Промприлад.Реновація.

Промприлад.Реновація

Shuflia

Shuflia — відкрита шкіряна мануфактура-магазин. Кожен відвідувач має можливість прийти і подивитись, як створюються рюкзаки, гаманці чи аксесуари, або ж одразу придбати готову продукцію. У 2021 швейцарський фонд Michelangelo Foundation вніс бренд Shuflia у список кращих майстрів Європи.

Shuflia

Управління проєктної діяльності

Офіс управління інвестиційної політики Івано-Франківської міськради, а саме — департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста. Це структурний підрозділ міськради, який займається промоцією міста задля залучення інвестицій, а також допомагає інвесторам, які вже працюють у місті. Працівники управління проводять роботу з підготовки проєктних заявок, супроводжують та реалізують низку проєктів по Програмах транскордонного співробітництва.

Управління проєктної діяльності

23 ресторани

Офіс компанії «23 ресторани» — це компанія родом з Івано-Франківська, заснована у 2009 році. Команда сповідує цінності екологічності, людей та інновацій. Під управлінням мережі знаходяться ресторани: Urban Space 100, Delikacia, Manufactura, PromFood і PromBar та Fabbrica.

23 ресторани

Конференц-зал

Просторий зал для проведення різноманітних подій, розрахований на 80 учасників. Забезпечений всім необхідним обладнанням з можливістю трансформації під потреби події.

PromFood

PromBar

PromBar — бар в інноваційному просторі з відмінною кавою, вишуканими десертами та яскравими коктейлями. А ще чудова атмосфера, свіжі квіти і привітні бармени. Заклад працює з 09:00 по 22:00 у будні дні, та з 11:00 по 21:00 у вихідні.

PromBar

Мейкерспейс

Мейкер Спейс — це безпечний та креативний  простір з вільним доступом для всіх, в якому ідеї перетворюються у продукти. Унікальне середовище пропонує розв'язання значущих проблем чи викликів креативних індустрій та надає можливості для створення прототипів.

Мейкерспейс

RE:laboratory

Лабораторія ресайклінгу RE:laboratory — це простір для екосвідомих людей, які створюють цінність з неоціненного сміття. З відходів виготовляють вироби домашнього вжитку, а з органіки — компост, на якому вирощують екологічно чисті овочі та трави.

RE:laboratory

Біохім-сервіс

«Біохім-сервіс» — компанія, що релокувалась на Промприлад з Харкова та спеціалізується на розробці та впровадженні у виробництво новітніх технологій у сфері охорони довкілля на базі біотехнологій.

Біохім-сервіс

Kaizen

Центр альтернативної освіти «Kaizen» — експериментальна мікрошкола для дітей молодшого та середнього віку, місією якої є оберігати дитячу допитливість. Це освітній простір, де практикують двомовне навчання: українською та англійською з носіями мови.

Kaizen

PrintBar Studio

Студія друку та дизайну. Якщо ви шукаєте рекламну поліграфію (візитки/листівки/каталоги) та нестандартні рішення для ваших проєктів, то вам – до PrintBar Studio! Друкарня пропонує оперативний цифровий друк, шовкотрафаретний друк, корпоративні рішення для компаній.

PrintBar Studio

VIO agency

VIO agency — маркетингова агенція повного циклу. Компанія пропонує ефективні рішення для малого та середнього бізнесу у чотирьох основних напрямках: маркетинг на аутсорсі, креативні рішення, цифровізація бізнесу та реалізація бізнес-завдань «під ключ».

VIO agency
Наші Резиденти
  • MacPaw
  • Foodoteka
  • Sorbi Force
  • Lotatech
  • FinImpact
  • Multimedia Lab
  • CARTEL Holding
  • MetaLab
  • Framiore
  • NetGroup
  • Тепле Місто
  • Коворкінг
  • Mixstyle
  • Дрібнота
  • РобоклубІФ
  • Галерея
  • Художня майстерня
  • Промприлад.Реновація
  • Shuflia
  • Управління проєктної діяльності
  • 23 ресторани
  • Конференц-зал
  • PromBar
  • Мейкерспейс
  • RE:laboratory
  • Біохім-сервіс
  • Kaizen
  • PrintBar Studio
  • VIO agency